Per una educació pública, inclusiva, no segregadora, laica, gratuïta i de qualitat!
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

619.384.570

932.782.143

Servei de renovació de Juntes

 La Direcció General de Dret, Entitats Jurídiques i Mediació del Departament de Justícia,  s’encarrega del registre de les associacions i federacions de règim general que tenen el domicili social a Catalunya i que  exerceixen les seves funcions majoritàriament a Catalunya. 

Un dels requisits necessaris, quan es produeix un canvi de Junta Directiva, és la inscripció de la nova Junta al Registre d’Associacions del Departament de Justícia.

Tots els socis de Fapaes poden accedir al servei de renovació de Juntes que oferim gratuïtament, amb l’únic cost de les taxes del Departament de Justícia.

Aquest tràmit es pot fer presencialment a les Oficines del Departament de Justícia o bé per Internet. Per fer aquest tràmit cal un certificat digital.

Per aquelles Associacions que no en disposeu, FAPAES us ofereix el servei de tramitació on-line gratuïtament.

Aquest servei gratuït també s’ofereix per les AMPA/AFA que heu de fer adaptacions estatutàries al Llibre III del Codi Civil d’acord amb la Llei 4/2008.

Consulteu els requisits, i si cal registrar uns nous estatuts adaptats, també us podem fer el tràmit Online i acompanyar-vos en el procés d’adaptació.     

Si voleu consultar les dades de la vostra associació inscrita en el Registre de les associacions, podeu fer-ho per mitjà de la base de dades fent click a: