Per una educació pública, inclusiva, no segregadora, laica, gratuïta i de qualitat!
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

619.384.570

932.782.143

Carta d'inici de curs 2023-2024

Benvolgudes famílies,

 

Aquest curs arrenca una mica més aviat i sense cap restricció derivada de la pandèmia, però enfrontant molts d’altres desafiaments als quals ens cal estar molt atentes.

 

Comencem el curs 2023-2024 amb la mateixa il·lusió i compromís de garantir una educació pública de qualitat, tal i com hem estat fent durant els cursos anteriors. Tenim molts reptes que interpel·len que FAPAES continuï treballant com un actor significatiu de la comunitat educativa, representant a totes les famílies que formen part de les AFA i AMPA federades.

 

El currículum de batxillerat, les places de la FP, la salut mental i l’educació emocional, l’orientació acadèmica, l’educació inclusiva i la coeducació, són alguns dels temes que encara s’han de millorar i des de FAPAES tenim molta feina a fer!

 

Per aquest motiu creiem que és important poder tenir contacte estret amb vosaltres, i conèixer de primera mà les dificultats, les necessitats i els dubtes amb els quals us trobeu en el vostre dia a dia, per a poder-vos ajudar i alhora treballar-hi per aconseguir millorar l’educació dels nostres fills i filles.

 

Tot i que hi ha aspectes que engloben totes les AFA/AMPA, som conscients que cada associació és diferent i té les seves particularitats. A FAPAES us escoltem i us ajudem en tot el que pugueu necessitar, no dubteu a contactar-nos per telèfon: 93.278.21.43 o  619.384.570 o per mail:  fapaes@fapaes.cat

 

També us volem recordar que ens agradaria comptar amb vosaltres per poder enfortir la junta de Fapaes i també la nostra presència en els diferents espais de participació. Us necessitem al nostre costat, animeu-vos a participar-hi!

 

Per finalitzar us facilitem novament l’enllaç de l’enquesta que vam elaborar per valorar el curs 2022-23, enquesta que ens ha de permetre fer una diagnosi de la realitat en la que us trobeu i així poder actuar en aquells aspectes que us afectin directament.


 https://forms.gle/GvEFLysVeAEaEp9bA

  

Moltíssimes gràcies per tot, i estem a la vostra disposició per tot allò que necessiteu!

 

Afectuosament,

 

Pati Sarrias

Presidenta Fapaes