Per una educació pública, inclusiva, no segregadora, laica, gratuïta i de qualitat!
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

619.384.570

932.782.143

Benvolgudes famílies,

Acabem un curs que ha estat molt especial per a nosaltres perquè al mes de setembre ens iniciàvem com a nova junta de FAPAES, i amb el repte de seguir la bona tasca feta pels nostres companys i companyes, a qui agraïm el seu compromís i suport.

No ha estat un curs fàcil, però per sort hem pogut fer un traspàs molt ben acompanyades, i arribem al final de curs amb la sensació que hem fet molta feina, gràcies a la implicació, la complicitat i el suport de vosaltres, les famílies de les AFA/AMPA.

Som conscients que la reducció de l’hora lectiva del professorat al mes de gener, que ha derivat en la manca de docents per a la cobertura de substitucions, les dotacions d’ordinadors als centres, i la climatització a les aules han estat els temes centrals d’aquest curs. Malauradament, sabem que ho continuaran sent de cara al curs vinent, i en aquesta línia caldrà continuar treballant per assegurar que tots els centres rebeu els recursos materials i personals adients per tal de garantir una educació pública, inclusiva i de qualitat per a tothom.

Les famílies som un agent important de la Comunitat Educativa, i és un deure nostre que fem fortes les AFA/AMPA per ser presents als Consells Escolars de Centre o Territorials, en les Comissions de Garanties d’Admissions, però sobretot, cal que la nostra veu arribi a l’Administració. Aquesta és la missió de FAPAES, portar la veu de les AFA/AMPA federades al Departament d’Educació, al Parlament, i als diferents espais de participació en els que hi som presents. I així continuarem fent.

Us animem a continuar participant de les assemblees territorials i que ens feu arribar propostes o temes a tractar. També ens agradaria poder fer comissions sectorials sobre temes que seran fonamentals en els cursos vinents, com la Salut Mental, l’Assetjament Escolar, la Igualtat de Gènere i l’Erradicació de les Violències.

Us agraïm, una vegada més, la confiança dipositada en FAPAES i la vostra participació en els esdeveniments que organitzem.

Treballar amb vosaltres i per vosaltres és la nostra raó de ser.

Us desitgem unes bones i merescudes vacances, ens retrobem al curs vinent!!


Patrícia Sarrias
Presidenta FAPAES