Per una educació pública, inclusiva, no segregadora, laica, gratuïta i de qualitat!
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

619.384.570

932.782.143

Fapaes participa a les Jornades Formatives
"Camins Escolars i Medi Ambient"

El 23 i 24 de setembre, hem participat en les Jornades Formatives sobre “Camins Escolars i Medi Ambient”, que es van realitzar a València, coincidint amb la reunió de Junta de la CEAPA.

Entre les diverses presentacions, cal destacar la del projecte “ColeCamins”, que s’està desplegant a la capital valenciana amb un pressupost de 12 milions d’euros, a esecutar-se en els propers 5 anys. Aquest pressupost contempla la planificació del projecte a 107 centres educatius públics.

La fase de diagnòstic del projecte va implicar la participació d’AFAs, equips directius d’escoles, associacions veïnals i de comerciants, entitats locals i tècnics de l’administració. Aquesta participació transversal va permetre trobar consensos amplis i suposarà la pacificació o peatonalització de diverses artèries viàries, redisseny de bicisendes, la qual cosa permetrà una millora en la mobilitat i l’autonomia dels infants i joves, així com el control d’emissions.