Per una educació pública, inclusiva, no segregadora, laica, gratuïta i de qualitat!
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

619.384.570

932.782.143

Inici de curs 2022-2023

Apreciades famílies,
 
Aquest curs comença una mica més aviat i sense cap restricció derivada de la pandèmia, però enfrontant molts altres desafiaments als quals ens cal estar molt atents.
 
Tenim molts reptes que interpel·len a que la FAPAES continuï treballant com un actor significatiu de la comunitat educativa, representant a les famílies que composen les nostres AFA i AMPA federades.
 
El currículum de batxillerat, les places de FP, la salut mental i l’educació emocional, l’orientació acadèmica, els hàbits saludables … molta feina a fer!
 
Per això és important poder tenir un contacte estret amb vosaltres i conèixer de primera mà les dificultats i complicacions que us trobeu en el vostre dia a dia.
 
Cada Ampa/Afa és diferent i té les seves particularitats. Som aquí per escoltar-vos i ajudar-vos.
 
Aquest curs també serà un curs de canvi ja que l’actual junta que es va constituir el 2017 deixem pas a un nou relleu amb més empenta.
 
Marxem amb la satisfacció de la feina feta, d’haver posat FAPAES en un lloc rellevant en les relacions institucionals i havent treballat per tal de millorar i facilitar el dia a dia de les nostres Ampa/Afa associades i defensar els drets dels nostres fills i filles.
 
Afectuosament,
 
Lluís Vila
President de FAPAES