Per una educació pública, inclusiva, no segregadora, laica, gratuïta i de qualitat!
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

619.384.570

932.782.143

Nova Junta Directiva a Ceapa

         El cap de setmana passat, FAPAES ha participat de l’Assemblea Congressual de la CEAPA (Confederació Espanyola d’Associacions de Pares i Mares de l’Alumnat), on s’ha triat una nova Junta Directiva per al període  2022-2025.

               La nova junta està formada per Luisa María Capellán Romero de FAPAVA Valladolid com a Presidenta, Leticia Cardenal Salazar de FAPA Cantàbria com a Vicepresidenta, Virginia Romero Pinto de FREAMPA Extremadura com a Secretària i María Sánchez Martín de FAMPA Toledo com a Tresorera.

               El nostre representant Daniel Butti Julià ha estat triat coordinador de la Comissió de Concerts educatius i Copagament, i membre suplent del Consell Escolar de l’Estat.

   Aprofitant l’àmplia presència de representacions de tots els territoris, també s’ha celebrat el Primer Congrés d’Alimentació Saludable i Sostenible a l’entorn educatiu.Hem après moltíssim de les ponències del Catedràtic de la Universitat de Granada Nicolás Olea, del Doctor Miguel Angel Royo, del Director de Justícia Alimentària Javier Guzmán, i de la metgessa nutricionista Noemí García.

         Conceptes com a sostenible, saludable, proximitat, indústria alimentària, canvi climàtic o salut pública, es van entrecreuar en el debat que busca garantir el dret a l’alimentació saludable, recollit pel Pacte Internacional de Drets Econòmics, Socials i Culturals (PIDESC) de l’Assemblea General de les Nacions Unides del 16 de desembre de 1966.

        Molt ha plogut des de llavors, però, a Espanya es continua sense garantir aquest dret a la nostra població infanto/juvenil, que assisteix als menjadors escolars (quan n’hi ha!).

      Ens emportem una experiència molt profitosa, noves inquietuds i una enorme quantitat d’idees per intentar aplicar al territori.