Conveni de col·laboració entre AMPASoft i FAPAES

AMPASoft és un programa de gestió integral d’AMPA. Les AMPA de FAPAES podran gaudir d’unes condicions especials per accedir al programa de gestió: 50% de descompte en la quota única d’alta i un 30% en la quota de manteniment anual. Més informació

Vine a B-Travel i aconsegueix un viatge gratis

Del 20 al 22 d’abril, visita el Saló del Turisme de Catalunya per tan sols 5€ i aconsegueix un dels múltiples premis i descomptes que ofereix: bitllets d’AVE, viatges Barcelona-París, interrail, vols a Rússia o Islàndia, ofertes de fins el 50% i molt més. Introdueix aquest codi 08D7EDA1 durant el procés de compra (http://www.b-travel.com/ca/entradas). I a més, passa-t’ho en gran amb una infinitat d’activitats i gaudeix de degustacions d’arreu del món des de només 1 €. Un món al teu gust!

ARÇ Corredoria d’Assegurances, SCCLdesenvolupa una oferta d’assegurances i serveis específiques adreçada al sector de economia social i solidària i particularment a les empreses i entitats iniciativa social.
Consulta les assegurances i serveis específiques adreçades per a les necessitats de les AMPA. Per gaudir dels avantatges no oblideu indicar que sou de FAPAES.
Podeu contactar al tel.  934234602 extensió:223 o mail arccoop@arccoop.coop.com

-Articles de Regal Promocional:

Samarretes, gorres, motxilles, etc.

– Pancartes i Retolació d’activitats

– Creació de pàgines web

– Impressió de Publicacions:

Fulletons, llibres, catàlegs, etc.

www.espotpublicitat.com

937188822

jarenas@espotpublicitat.com

Suport Associatiu és una entitat sense ànim de lucre dedicada a l’enfortiment del Tercer Sector mitjançant l’acompanyament en les tasques de gestió (laboral, econòmic, jurídic i comptable), la formació i la generació d’eines i recursos per a associacions i fundacions.  Per gaudir dels avantatges no oblideu indicar que sou de FAPAES

93 474 74 74

info@suport.org

Viatja en Alta Velocitat a França. Coneix l’oferta cultural i científica de destinacions com: Perpignan, Narbonne, Carcassone, Montpellier, Toulouse, Avignon, Marseille, Lyon o Paris! Visita el web www.renfe.sncf.com i gaudeix dels preus especials per a grups.

Sol·licita pressupost a: grupos@elipsos.com o truca al 902 105 805

Forma, sensibilitza i ofereix recursos  tecnològics a escoles i alumnes amb  dificultats d’aprenentatge,  especialment  Dislèxia o TDA-H.

ClaroRead i Glifing són els nostres softwares basats en la Tecnología Multisensorial.

Poseu-vos en contacte amb INTEGRA TEK de part de FAPAES i rebreu un tracte especial.