Vine al Saló de L’ensenyament els dies 22-26 de març i descobreix l’extensa gamma educativa de cursos de batxillerat, graus universitaris, estudis superiors, complementaris, de formació professional, art i idiomes. T’ajudem a orientar els teus estudis i el teu futur professional amb els serveis d’Informació i Orientació a l’Estudiant, l’Aula de Tecnologies Multimèdia, l’Espai Ciència, el Saló dels Idiomes i l ‘Aula d’Activitats. No t’ho pots perdre!

Si estàs interessat en cursar un màster o postgrau i vols augmentar les teves oportunitats professionals vine a Futura, al Saló dels Màsters i Postgraus, el dies 24-25 de març. Participa als tallers pràctics i les xerrades informatives. Deixa’t assessorar pels millors experts de cada sector i coneix de primera mà els secrets i les claus de l’educació britànica, a més d’optar a la possibilitat de guanyar una beca a Dublín

ARÇ Corredoria d’Assegurances, SCCLdesenvolupa una oferta d’assegurances i serveis específiques adreçada al sector de economia social i solidària i particularment a les empreses i entitats iniciativa social.
Consulta les assegurances i serveis específiques adreçades per a les necessitats de les AMPA. Per gaudir dels avantatges no oblideu indicar que sou de FAPAES.
Podeu contactar al tel.  934234602 extensió:223 o mail arccoop@arccoop.coop.com

-Articles de Regal Promocional:

Samarretes, gorres, motxilles, etc.

– Pancartes i Retolació d’activitats

– Creació de pàgines web

– Impressió de Publicacions:

Fulletons, llibres, catàlegs, etc.

www.espotpublicitat.com

937188822

jarenas@espotpublicitat.com

Suport Associatiu és una entitat sense ànim de lucre dedicada a l’enfortiment del Tercer Sector mitjançant l’acompanyament en les tasques de gestió (laboral, econòmic, jurídic i comptable), la formació i la generació d’eines i recursos per a associacions i fundacions.  Per gaudir dels avantatges no oblideu indicar que sou de FAPAES

93 474 74 74

info@suport.org

Viatja en Alta Velocitat a França. Coneix l’oferta cultural i científica de destinacions com: Perpignan, Narbonne, Carcassone, Montpellier, Toulouse, Avignon, Marseille, Lyon o Paris! Visita el web www.renfe.sncf.com i gaudeix dels preus especials per a grups.

Sol·licita pressupost a: grupos@elipsos.com o truca al 902 105 805

Forma, sensibilitza i ofereix recursos  tecnològics a escoles i alumnes amb  dificultats d’aprenentatge,  especialment  Dislèxia o TDA-H.

ClaroRead i Glifing són els nostres softwares basats en la Tecnología Multisensorial.

Poseu-vos en contacte amb INTEGRA TEK de part de FAPAES i rebreu un tracte especial.