Conveni de col·laboració entre Caixa Guissona i FAPAES

A través de l’acord entre CAixa Guissona i FAPAES s’ofereix que les nostres AMPA/AFA gudeixin de les condicions especials a cost 0 en despeses bancàries. Més informació a FAPAES: fapaes@fapaes.cat

Conveni de col·laboració entre AMPASoft i FAPAES

AMPASoft és un programa de gestió integral d’AMPA. Les AMPA de FAPAES podran gaudir d’unes condicions especials per accedir al programa de gestió: 50% de descompte en la quota única d’alta i un 30% en la quota de manteniment anual. Més informació

Conveni de col·laboració MICROGESTIÓ i FAPAES.

En els darrers anys l’aposta d’innovació dels centres educatius està orientada cap a un model pedagògic on l’alumne és el veritable protagonista del seu aprenentatge. En aquest sentit, la tecnologia pot esdevenir un catalitzador de canvi que permeti a l’escola adaptar-se de manera més eficaç a la diversitat de l’alumnat.

A Microgestió Educació t’ajudem a integrar tota aquesta tecnologia en el teu projecte educatiu amb la finalitat de crear el millor entorn d’aprenentatge per aquesta nova generació d’estudiants. Com a distribuïdor certificat  Apple Solution Expert Education donem suport global en totes les àrees clau d’un projecte de mobilitat transformador amb l’iPad.

A través del conveni rebreu assessorament personalitzat i condicions especials com a socis de FAPAES.

ARÇ Corredoria d’Assegurances, SCCLdesenvolupa una oferta d’assegurances i serveis específiques adreçada al sector de economia social i solidària i particularment a les empreses i entitats iniciativa social.
Consulta les assegurances i serveis específiques adreçades per a les necessitats de les AMPA. Per gaudir dels avantatges no oblideu indicar que sou de FAPAES.
Podeu contactar al tel.  934234602 extensió:223 o mail arccoop@arccoop.coop.com

-Articles de Regal Promocional:

Samarretes, gorres, motxilles, etc.

– Pancartes i Retolació d’activitats

– Creació de pàgines web

– Impressió de Publicacions:

Fulletons, llibres, catàlegs, etc.

www.espotpublicitat.com

937188822

jarenas@espotpublicitat.com

Suport Associatiu és una entitat sense ànim de lucre dedicada a l’enfortiment del Tercer Sector mitjançant l’acompanyament en les tasques de gestió (laboral, econòmic, jurídic i comptable), la formació i la generació d’eines i recursos per a associacions i fundacions.  Per gaudir dels avantatges no oblideu indicar que sou de FAPAES

93 474 74 74

info@suport.org

Forma, sensibilitza i ofereix recursos  tecnològics a escoles i alumnes amb  dificultats d’aprenentatge,  especialment  Dislèxia o TDA-H.

ClaroRead i Glifing són els nostres softwares basats en la Tecnología Multisensorial.

Poseu-vos en contacte amb INTEGRA TEK de part de FAPAES i rebreu un tracte especial.