Des de l’Àrea de Formació de FAPAES un proposem, un any més, el programa de formació.

Recordeu que el programa consisteix en xerrades i tallers per a totes aquelles AMPA i d’altres entitats que vulgueu oferir formació per a les famílies.

Els temes són molt diversos. Sortosament, a FAPAES comptem amb un equip d’experts ric i especialitzat, de manera que podem treballar amb vosaltres qualsevol tema que estigui relacionat amb l’educació dels vostres fills i filles.

Per a nosaltres, és important que l’expert sigui, d’una banda, una persona que conegui de prop el tema que s’ha de treballar (addiccions a les drogues, mètodes d’estudi, orientació, trastorns de l’alimentació, influència de la televisió…) però també que sigui amè, planer, comunicatiu. No busquem xerrades teòriques; busquem que els pares i mares resolgueu els vostres dubtes.

Us adjuntem una llista de possibles temes que podeu demanar. Però no ho entengueu com una llista tancada: si teniu altres interessos, només ens ho heu de dir.

També trobareu explicats, en aquest full adjunt, els aspectes més importants de l’organització de les xerrades. Veureu que és un procés senzill i ràpid.

Celebrem que, dia a dia, hi ha més AMPA que hi participeu i celebrem que la satisfacció d’aquells que hi participen siguin tan alta.

Les famílies som el principal nucli educatiu. Nosaltres, pares i mares, som els principals protagonistes. Formem-nos!