Benvinguda al curs 2021-2022

Benvolgudes famílies,

Benvolgudes famílies,

Avui comença un nou curs que torna a estar condicionat per la pandèmia del COVID-19. Serà el tercer curs que convivim amb el virus. Comencem el curs amb més de la meitat de l’alumnat major de dotze anys vacunat i amb presencialitat total tant en horari lectiu com per a les extraescolars. Segueixen les mesures de protecció: mascareta, distància i ventilació.

També comencem amb un nou Conseller d’Educació que vol transformar el sistema educatiu de dalt a baix. Haurem d’estar molt atents a les seves propostes i diferents accions. Des de FAPAES apostem per aquest canvi i transformació del sistema educatiu, fent-lo més eficient i engrescador per a l’alumnat. Per això serem molt exigents amb el Departament. Hem tingut un parell de reunions amb el Conseller i li hem transmès aquesta exigència, sobre tot el que fa a la gestió de la complexitat dels centres com de la Formació Professional.

Més que mai ens preocupa la salut emocional dels nostres fills i filles, per això hem engegat vàries iniciatives al respecte de les que us anirem informant. També dir que som pioners en el tractament de tot allò referit amb la salut mental i també, ja des de l’any passat, hem posat en marxa diversos projectes com els webinars, formacions per a famílies i el manifest que hem fet arribar a les Conselleries de Salut, Educació, Drets Socials i Empresa i Treball.

També serà un curs de canvis, com a president de FAPAES arribo al final del meu mandat i el més de març haurà d’entrar una nova Junta Directiva. Us animo i demano que participeu, en la mesura del possible, en la nova junta. Tot el que fem des de FAPAES repercuteix directament sobre els vostres fills i filles i sobre les famílies. Tenim molta força si som actius. Sigueu actius, participeu a FAPAES!

Molt cordialment,

Lluís Vila Prat

President de FAPAES